Kvinder med tatoveringer ses som "promiskuøs"

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst 

University of Texas i San Antonio kandidatstuderende Lisa Oakes gennemført en årelang undersøgelse, hvor hun undersøgte 221 mandlige og kvindelige studerende til at se, om kvinder med tatoveringer opfattes som promiskuøs.

"Så indtryk om hendes niveau af intelligens, hendes niveau af varme, ønskeligheden af kort sigt eller lang sigt (og) hvor attraktivt hun er, hvor sexet hun er," Oakes siger.

 Den ph.d.-studerende anvendte billeder af en kvinde og udmålte reaktioner.

"Dybest set, hvad jeg gjorde, var at tage fire billeder, der var nøjagtig det samme foto af nøjagtig den samme pige. Jeg havde netop hende vist enten uden tatovering, en sommerfugl, steg eller kranie og krydsede (i) samme sted samme størrelse på hendes arm, "ifølge Oakes.

Hun fandt billedet med tatoveringer fremkaldte forskellige reaktioner.

"Da hun havde en tatovering, blev hun bedømt som ligne hun havde en, ville hun være mere modtagelig for sex uden et fast forhold. Hun så ud som hun havde lavere standarder for partner selektivitet, og hun lignede hun havde en højere sexlyst så pigen uden tatovering, "Oakes fortæller ABC 12.

Kayla Hylton, der har en række tatoveringer, herunder dem i Oakes 'undersøgelse, bestridt resultaterne. Hun siger, at hvis hun er i stand til at forpligte sig til tatoveringer, er hun i stand til at forpligte sig til en mand.

"Jeg fik roser, kranier alt det der. I mine meninger tatoveringer er en virkelig stor forpligtelse, hvis du er i stand til at forpligte sig til at have noget på dig resten af dit liv. Jeg kan ikke se et problem at forpligte sig til en anden for resten af dit liv, "ifølge Hylton.

"Jeg vil vædde, hvis en undersøgelse af mænd med og uden tatoveringer blev gjort, ville de klassificere ham som» mere modtagelige for at blive awesome, "siger hun.

Tilføj kommentar

Sikkerhedskode
Opdatér